Tack för alla söta hälsningar!

Hjärtat är inte i närheten av läkt.
Men det värmer att ha vänner som bryr sig.

Och det hjälper att ha ett jobb som tar upp
det mesta av min vakna tid just nu.

+ att jag har världens bästa kusin som tog
med mig på beach volleyboll förra helgen.

Helgens äventyr innebär en bilutflykt till Lund
med mamma och förhoppningsvis Dyngan-fest...

Trevlig helg!

Vem har du förresten kramat denna vecka?

Imorse läste jag i Metro att tjejer kramas mer än killar. Kanske kan bero på att tjejer ofta hälsar med en kram medan killar "morsar" på varann.

En av de personer man kramas minst med, enligt samma artikel, var bland annat sin sambo. Tyckte det lät sorgligt. När jag väl blir sambo ska jag kramas hela tiden.

Denna vecka har jag lyckats med att kramas en hel del fastän att jag numera går under civiltillstånd singel/ogift. Har kramat kollega, kompis, kompis kompis och en drös med släktingar.


Novemberbomben

Knappt två veckor har gått sedan jag och Alex, en söndagmorgon kom fram till att vi aldrig kommer att komma fram till någonting när det gäller oss. Vi slutade det samtalet med att säga att det var slut. Följt av några kanske, eller, men, naaah. Och tårar i överflöd.

Dagen efter kändes det för jävligt.
Dagen efter det ännu mer för jävligt.

Vi var helt enkelt för fega för att våga och kommer härmed aldrig att veta om det hade funkat eller inte. Men till slut gick det inte att skjuta på beslutet längre. Både jag och Alex har gått omkring i någon falsk trygghet och mått dåligt hur länge som helst. Det var dags att satsa eller säga hejdå, sätta punkt och gå vidare. 

Men hur säger man hejdå till den man pratat med fem gånger om dagen i tre år, älskat och hoppats på? Hur säger man hejdå till den som skulle vara den?

Varje dag sedan dess har varit en kamp. Kamp mot att ta upp telefonen och ringa till honom. Kamp mot tårarna på jobbet. Kamp mot att tänka tanken "är det rätt"?

Visst hade jag kunnat ta upp telefonen och ringa. Men vi vet båda två att det bara gör oss förvirrade, att våra känslor spelar oss ett spratt. Att vi för studen tror att vi vill något som vi så många gånger bevisat att vi inte vågar.
 
Idag känns det inte för jävligt längre, fortfarande ont som fan och mest hela tiden. Men mest av allt är det sorgligt. Har insett att jag kommer att förlora min absolut allra bästa vän. Klysha jag vet - men Alex är så bra. Med honom i mitt liv kunde jag klara allt. Nu känner jag mig svag och grå.  

Aldrig förr har jag hatat hösten som nu.  


Hey I'm in a band

22624-495

Jag kan ha blivit frälst i spelet Guitar hero. Jag skyller på min arbetskompis Bahaa.

Igår hade vi nämligen avdelningsmys hemma hos honom. Vi år tacos, drack Corona och rökte vattenpipa med äppletobak. Kvällen gick i spelets tecken och vi blev introducerade för Wii: Me like!! Spelade tennis, boxning, bowling, golf och baseboll. Roligast var tennisen, tätt följt av boxningen. Ja, det var hur kul som helst. helt plötsligt hade fem timmar gott och vi hade skrattat bort en hel kväll. Var tvungen att skicka ett mess till kusin Måns och be honom önska sig ett Wii i julklapp:)

Ja, också spelade vi Guitar hero en hel del och jag kände mig som Maria i Sahara Hotnights... (var iofs Slash i spelet och spelade Hellacopters och Backyard Babies, men ändå).

Kent på Annexet

22624-493 

Strunta i allt annat du läst. Kents konsert på Annexet i Stockholm var magisk. Kort sammanfattning: Bra musik, härliga vänner, påkostad ljusshow och den där magiska känslan i magen. 
 
Träffade oväntade tuna-vänner på plats i Annexet.


Recension kommer inom kort på http://www.groove.se/


Våga aubergine


22624-491image492
Om sex veckor kommer dessa snygga auberginefärgade klädslar förgylla mitt vardagsrum. Har beställt dem från företaget Bemz vars affärsidé är genial: De säljer överdrag till de soffor och fåtöljer som gått ur IKEA:s sortiment.

Kolla in www.bemz.com

Hur mår musiken idag egentligen?

Det finns olika sätt att mäta detta; genom siffror, framgång eller hängivenhet.
Jag tror att artister som ser sina fans är vinnarna. Vad tror du?

Läs min krönika på
http://www.groove.se/.

Jag ser fram emot ingenting

På lördag är det Kent med Anna och Annikan - weiiiiiii!!!





Höstmys yeah!

Hej!

Hur mår du?

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev.

Har varit på IKEA sedan sist. Har alltså numera möbler i lägenheten.
(och servietter, doftljus och färgglada handdukar)

Skriver faktiskt från jobb trots klockslaget. Har jobbat över ikväll för att
kunna vara ledig med gott samvete när Alexen kommer.

Han anländer om en timme... Höstmys står överst på listan.

Nästa vecka åker jag på konferens till Danmark i tre dagar. Spännande.
Efter det ska jag bli med social - lovar!

Trevlig helg!

Kram Tess