Tillfälligt avbrott

Letar efter en ny blogg att flytta till.

Vill i fortsättningen endast bedriva musikskriverier.
Mindre bullshit, mindre ego - mer vettigt innehåll!

Glad sommar till dig & tack för att du tittat in då och då!

Kramar Tessan


Hej igen Malmööööööö

Juli redan? Vad hände med juni?

Nu är jag äntligen hemma i Malmö igen efter en hektiskt månad med resande till tre olika destinationer: Clermont Ferrand, New York och Paris. Lite snurrig av alla upplevelser, intryck, resande, möten med nya människor och för att inte tala om alla fantastiska vyer jag går omkring och har lagrade i huvudet.

Igår var första kvällen på länge som jag kunde ägna mig åt att smälta juni månad och njuta av vad jag varit med om...

Jag packade upp i lugn och ro och pustade ut mellan varven. La alla biljetter i högar, satte upp den inköpta Frank Sinatra-tavlan. Lyssnade på en av de hundra skivor som jag inhandlat på FNAC i helgen. Hängde upp min nya Quicksilverhatt och åt några Jelly beans med smak av granatäpple.

Och precis när jag skulle lägga mig för att komma upp i god tid till jobb så var det repris av rysaren Nadal - Federer. Eftersom att jag, Soff och Joss ska till Båstad i helgen var jag "tvungen" att värma upp med matchen för att komma in i stämningen. Vilken match - ajajajaj!!! Jag skvätte till och med en liten tår när Nadal i sitt glädjerus klättrade upp på ett tak och kysste sin mor och far. Heja Nadal! 


Måsjävlarna är förresten fortfarande kvar, mutter mutter:(
 






 



 


Kärlekstisdag

Idag kommer Kristoffer hem - yeah! Vi har varit ifrån varandra alldeles för länge och jag längtar verkligen tills vi ska ses igen. Han har varit på musifestival i Bryssel samtidigt som jag var i Paris, så vi var ganska nära varandra fastän att vi var bortresta båda två... Älskar den där pirriga känslan som kommer smygande när man ska träffas igen för första gången på länge. För att inte tala om den första kyssen:)


Jamaica Jamaica

Underbara Annika och Anna ringde i lördags och frågade om jag vill följa med till Jamaica år 2010... Självklart vill jag det! Vilket utmärkt initiativ och vad roligt att åka med gamla kollektivpolarna + söta Maja (Göteborgsgänget all over!!).

Dagen efter funderade jag om jag verkligen mindes rätt... och om det kanske var så att tjejerna bara skämtat för att de vet att jag gillar västindien... Men nej nej - idag kom en inbjudan till "Jamaica 2010" på FB. Och om det står på FB är det ju sant:) Bara att börja spara.

  

J'aime le weekend

Demain je suis allé en Paris.

Det känns smått fantastiskt att vi ska åka till Paris imorgon. Kärlekens huvudstad, amour amour, oui oui, bien sur! Jag åker dit med mina projektpolare från företaget. Vi ska äta på flott restaurang på fredag då vi ska träffas med respektive (för de som har med sig - Kristoffer min är på musikfestival och kunde inte följa med:( och på lördag och söndag är vi fria att göra vad vi känner för.

Vi kommer att bo nära Champs Elysée och jag ser framför mig en promenad längs med Seine, strosande i Montmartre, besök på Lafayette och FNAC (musikaffär med fantastiskt utbud av balearic jazz) och ev. en tur upp i Le tour Eiffel. 

A bientôt!   

Jag ska bli med lockar!

Nervöst, men verkligen värt att testa. Kan ju inte bli annat än katastrof - och då får jag i värsta fall bära hatt eller scarfs i ett halvår. På måndag händer det... Hej då rakt hår.