I love Kanal lokal

Trots dåligt pålästa programledare, pinsamma reklaminslag och en studio värd en extreme make-over har jag fastnat rejält för Kanal lokal. Speciellt för musikdelen där det ges utrymme för lokala artister att glänsa genom tv-rutan. Igårkväll spelade till exempel Simon Laufers band Simsoak där, kärt återseende. Upptäckte även ska-bandet Mobster genom denna kanal och har hört mycket bra musik därigenom. 

Ge Kanal lokal en chans om du bor i Skåne och har tillgång till kanalen!

Kommentarer
Postat av: Ems Pems :)

Träffas vore verkligen roligt! Är dock tillbaka i Sthlm igen och mina sommarplaner är ännu högst oklara med tanke på att jag inte fått schema för mitt sommarjobb. Försöker dock vara i Köpenhamn så ofta det bara går. Hur har du det själv? Har du äntligen betald semester i sommar?

Haha, visst är världen liten för visst känner jag Rebecka alias Jack Sparrow. Det var faktiskt på skolans maskerad som jag var med å anordnade där jag halvt tvingade henne att komma. Hon var lätt den snyggaste pirat jag sett. Föreslog att hon skulle köra den stilen på krogen eftersom jag är helt 100 på att hon skulle få sjukt mkt ragg =)
Kramar till dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback