Gör det ändå

22624-393
Svenska Akademien är snart tillbaka med sitt fjärde album Gör Det Ändå som släpps 23 maj på Bad Taste Rec./SwingKids). Sedan väntar en sommar fullspäckad med spelningar. På bandets nya hemsida www.svenskaakademien.just.nu kan du ladda ner en 12 min lång smakprovsmix med alla låtarna från plattan. Helt great!

Foto: Jens Nordström

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fjärde personen från vänster - asså det skägget är grymt! Passar verkligen generalens basröst.

2007-05-10 @ 15:55:08
Postat av: Anonym

De spelade i Pildammarna förra veckan men det var tur vi inte var där för tjejen var inte med, och det hade vi nog haft svårt att hantera. Tjejen!! Du mina bankissues har dessvärre inte löst sig så jag får sitta hemma och gråta nästa helg när du och S gör Sthlm.. Så tråkigt. Saknar dig pretty pretty Tess!
Puss Joss

2007-05-10 @ 22:57:01
Postat av: Maria

Du, var just inne o kollade på Crystal och det ser ut som att det blir Symphony som kommer hit i sommar!!! Det skulle ju bara vart SÅ coolt att få komma ombord, det är säkert en hel del vi känner igen på båten. Men jag funderar på om vi känner ngn som vi kan fråga om de kan ordna oss som visitors?!? Nervin hi hi... Eller känner vi ngn annan? För den kommer till Sto 19-20/6 och då e väl du kvar i Stockholm oxå?
Då får jag ta me bebisen i en babybjörn om man inte får ta ombord hela vagnen, men det går säkert kanon. Eller får Fredrik passa en stund, om bebisen tycker det är OK att dricka fr nappflaskan... Vi får se... Det löser sig om vi bara kan ordna visitors pass... KRAM

2007-05-11 @ 10:40:14
Postat av: Tess till Maria

Hihi du e otrolig. Jaaaaaa till besök på Symphony. Jag är här och jag vill gärna. Har du Nervins kontaktuppgifter? Maila honom och hälsa. Kanske Petra annars...?

2007-05-11 @ 11:55:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback