Solsken (och en gnutta vemod)

Igår var det firning av Annikan i Rothofsparken med öl och chips och kärt återseende av kompisen Erik. Sen bar det av till terminsavslutningen på Klubb Gung där jag var gäst-dj. Det var hur kul som helst att dj:a och jag insåg hur mycket jag saknat det - måste verkligen hitta ett ställe i Malmö att fortsätta spela på. Fick önskemål om Svenska Akademien, Kalle Baah och Governor Andy - helt i min smak. Spelade Vi e Santos och Dapony som båda varit och spelat på kåren. Drack efterlängtad Red Stripe och dansade i pauserna när Basti spelade. Var lite lycklig över att konceptet lever vidare och att det kommer att göra det även nästa termin.

Alex, Erik och Johan var där - stammisarna som varit med hela vägen. Johan satsade på att det skulle bli en blöt ölfest som på den gamla goda tiden men det blev mer en dansfest. Saknade side-kicken Micke, som i och för sig nog har det riktigt härligt i New York.

Lite segt att gå upp imorse men det gick minsann. Fick trevligt besök på tåget av Tony och Jenny och kvicknade till av promenaden till högskolan. Vi jobbade supereffektivt hela morgonen och åt lunch i stekande solsken. Nu har vi precis haft avstämning och dagen börjar lida mot sitt slut. 

Jag är så glad just nu (och vemodig). Ser fram emot en toppenhelg med kalas, loppis, bartömning (den sista ever) och solsken.  

Hoppas att du mår lika bra,

Kram!
  

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej tessan!
bra du bestämde dig för malmö till slut,ska bli så kul att ha dig här i sommar (tänker bara på ditt bästa nu alltså ). mm, ja. får ta lite roadtrips med soffans körkort (inte vilse i eslöv! nej var det höör?)och festa mkt i kph (händer massa kul där med
utomhusfester i parkerna och så) och så rosévin på fininredda lillatorgbalkongen i mängder! Puss Jossan

2007-06-09 @ 19:30:09
Postat av: Anonym

alltså hon har inget körkort än

2007-06-09 @ 19:31:22
Postat av: Anonym

Härligt med lunch i solskenet. Du verkar harmonisk nu Tess. Njut av de sista veckorna! Kram

2007-06-10 @ 14:27:41
Postat av: Groove-kollega

Ska du med till Borlänge?

2007-06-11 @ 14:56:19
Postat av: Groove-kollega

Eller ska du till Roskilde??

2007-06-13 @ 10:22:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback