Bilen som försvann

I dag har jag haft en fin nyvaxad, röd, helt grym Toyota Corola i typ en halv timme. Sen försvann den igen. Inte för att den blev stulen utan för att pappas bil gått sönder på väg hit i Jönköping. Han och hans kompis skulle vara snälla och köra hit bilen ändå och tänkte ta tåg eller buss tillbaka sen för att fortsätta mot Malmö. Men i Eskilstuna går det inga tåg eller bussar till Jönköping en lördag. Och så försvann den där bilen igen. Hoppas den kommer tillbaka lagom till att snön försvinner. Väldans fin!

Annars en lugn lördag. Jag har sökt två journalistjobb i Malmö på stora tidningar där man måste ha journalistutbildning. Men vadå, har ju inget att förlora direkt. Gjorde en Djävulen bär Prada och utformade brevet som en tidningssida. Det är väl mycket bättre än att ha en riktig utbildning...? Har märkt att det är svårt att formulera sig om vår utbildning. Vi kan ju så mycket egentligen. 

Snart är det Melodifestivalen med tjejerna hemma hos Eve. Vi bestämde oss för att vi ska klä oss enligt temat... Kan bara bli kul!

 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback