Nu har vi bokat DJ till festen

På Bishops i går sa en viss Erik, efter att ha druckit en öl, att han var beredd att hjälpa till och skramla ihop till en DJ till kollektivets 2-års fest. För erkänn att festen hade blivit en blek kopia av förra årets utan DJ, man vill liksom sluta med fanan i topp;)

Fick tag på en DJ i dag och han var inte billig. Men han är DJ - yeah! Och Erk är nu utsedd till pengainsamlare numero uno, kanske borde ta hjälp av Klasse också?!

Vi tänkte oss en skylt med texten: Gratis inträde men skänk gärna en femma till DJ:n som rest från Västerås och brukar vara typ dubbelt så dyr. 

Får se hur det går med det.  

 

Kommentarer
Postat av: Erik

Spegelbild???

Que?

Postat av: Tess till Erik

komme du inte ihåg när man var liten.. Någon sa "du är ful" och du svarade "spegelbild" och höll upp handflatan mot personen vilket betydde att den personen var fulare. Fast i avseendet med Mari menade jag spegelbild vi tycker om henne också... att du inte fattade det Erik, hihi! Bra jobbat idag förresten! Ska bli intressant på söndag!

2007-04-17 @ 19:21:38
Postat av: Jobby

Hej! Letar ni DJ fortfarande? Jag spelar på lotus lounge för tillfället men har spelat på Debaser i sthlm och diverse ställen här i Eskilstuna...har även spelat på kåren. vad vill ni ha för stil på musiken? kan spela allt...vore kul att spela pg.a alla studenter man lärt känna.

hör av er i om intresse finns.

mvh

Jobby

2007-04-18 @ 11:54:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback