Jämställd musik

22624-268 foto: Niklas Johansson

Oskar och Daniel ÄR Snook

Intervjun gick bra. Daniel och Oskar var verkligen över förväntan. Skärpta coola killar med självdistans och med en tanke bakom deras verk. Daniel hade pluggat design i Florens och fixar allt grafisk material. Han hade även besökt Viareggio. Ja, intervjun flöt på och vi hade en skön "dialog". Ett tag stod rummet still dock. Det var när jag frågade om hur jämställda de är i sina texter eftersom de ofta sjunger om brudar, att ligga och knulla... Jag hann inte ställa klart frågan förrän Daniel morrade till och menade att så var det ju inte alls. Känslig punkt det där, men vi redde ut det. Och skrattde lite senare när Daniel råkade häva ur sig "och brudar". Fotograferingen blev också bra. Linda fixade till ett snyggt foto framför kårens K. 

Åt pizza med Hannan och gick sen hem till Sara och förfestade med henne och hennes kompis Ida. Det var riktigt kul att förfesta fyra tjejer. Sen iväg till Kåren och dansa, dricka och träffa Saffet. It´s been too long ago. Vid tolv kom Snook och körde 5 låtar, bland annat nya "Älskling jag är hemma nu" som är jättefin och säkert tillägnad deras flickvänner. För ja, snyggsnook har såklart flickvänner. Innan de sjöng "Längst fram i taxin" sa Oskar "detta är en jämställd låt" och log. Haha! Sen dansade vi sambatåg och dansade lite till. När de stängde drog vi hem till Evves snälla kompis och somnade på studs. Tre timmar senare ringde klockan och vi fick bråttom till tåget. Har jobbat sen dess och sitter först nu och kopplar av. Skönt!

Att åka tåg är inte helt tråkigt. Lyckades träffa Kattis på väg till Västerås och Jenny på väg hem. Hade egentligen tänkt sova som en stock, men det var trevligare att prata. Slapp vakna upp på fel ställe också. 

 


Kommentarer
Postat av: Frickanflickan

Det var kul igår! Trött idag... Vems blåa linne blev kvar på min toa?

Postat av: Kattis

Ja, ibland är det skönt att inte vakna upp alls. Alltså. Det är jobbigt att somna för man vet att man måste vakna och stiga upp. Det är ju ännu jobbigare.

2006-11-15 @ 22:51:17
URL: http://knatzo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback