Björns kompis

Allas vår Björn har gått på samma gymnasium som självaste Governor Andy (Carlforska i V-ås) och de umgicks mycket med gitarrer, bland annat som gatumusicerande. 

Det skrev Björns vän Magnus på mitt inlägg om att jag och Björn delade musiksmak. Nu när jag tänker efter minns jag att Björn hade en stor reggae-flagga i hans musikkällare. Kanske influerad av Gov Andy?



Kommentarer
Postat av: Anonym

Skönt att bli påmind om honom ibland.

2006-11-23 @ 21:04:46
Postat av: Magnus

Tja, om Björn var inspirerad av Andy vet jag inte om jag skulle säga... Ett rent genuint musikintresse skulle jag tro. Reggaen kom till oss alla samtidigt. Först var det punk (Sex Pistols rules! Jag såg dem tillsammans med Björn på Sjöhistoriska 1996!), vidare till Ska och "ny våg", alltså roots reggae och så vidare och så on. Ebba, Dag Vag. Gov Andy spelade i ett band som hetter Fri Fart, Björn i ett klassband som hade lite olika namn (oftast Folkes Garage, en travesti på Joe's Garage, Zappa). Men vi hängde. Allesammans. Många långa fredagseftermiddagar på Sigmas fik blev det.

2007-03-20 @ 15:10:51
Postat av: Tess till Magnus

Hej Magnus!

Det låter som en härlig tid att minnas tillbaka till. Det är minnena som är det viktiga nu, och att prata om Björn och inte vara rädd för det som hänt.

Just nu gör jag IDP-tidningens nummer 2. Ettan leddes av Björn förra året kort tid innan han gick bort. Vi kommer att ha kvar namnet IDP - ett hörn av Mälardalens högskola som Björn myntade. Egentligen känns det som om att hela projektet är hans vilket gör det till en ära att få ha det som ex-jobb.

Kram

2007-03-20 @ 23:57:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback