Moneybrother

sjunger på svenska på Grooves senaste blandskiva. "De vet ingenting om oss" låter konstig till en början. Efter typ tredje lyssningen är det som med allt annat Moneybrother gjort hittills - bara bra. Gillar raden "Dina läppar skickar kyss ifrån Helsingborg". 

Började lyssna på Per Hagmans senaste bok igår genom BOKILUR. Killen är fenomenal på att skildra bravader i Stockhomsnattens månljus. Alex tyckte att det lät skit och stängde av med repliken "han måste gå på droger". Jag tycker tvärtom att Per Hagmans poetiska småsnuskiga böcker är härligt filosoferande. Lite så som jag själv skulle skriva om jag fick chansen att skapa en bok. Hellre så än PW Gyllenhammar eller KP eller KG eller vad tusan han nu heter. Men det är klart en smaksak. 

Ikväll är det Prison Break.. Mike säger att Scofield inte alls tas fast. 

 






Kommentarer
Postat av: hhannahh

hej gums!

Jag åker i morgon, så än en gång åker vi förbi varandra..
Kommer dock till malmö igen för nyårsfirande!=)skulle vara kul att ses.
Träffade din goa Sofie i Malmö, blev helt glad att det faktiskt var ngn som ville prata med MIG på stan..hehe.Puss!

2006-12-19 @ 12:42:49
Postat av: Josefin

Håller med om att Per Hagman är fenomenal, hans samtids (och sinnes-)skildringar är verkligen knivskarpa. Läste även hans debut Cigarett nyligen, samma briljanta språk och ton men ärligt talat ganska deprimerande med sin cynism.. "Att komma hem..." var grym dock! Snart är det jul ska bli superkul att ses! Puss o kram!

2006-12-19 @ 18:34:58
Postat av: T till Hannah

Oh lyll dig. Där ser du, klart att du ska flytta till Malmö.. då kan du umgås med trevliga soffan, joss och mig. Och så får du ju en massa egna härliga skånevänner om du börjar plugga. fast d e klart d kanske mest e ditflyttade människor som här. Hörs inför nyåret. kul om vi kan ses lite iaf.

Får satsa mer på kollektivet nästa termin.. det var så mysigt nu på slutet. kramis hälsa

2006-12-19 @ 21:48:40
Postat av: T till Jossi

varför slutade du skriva, du skriver superbra även om du bara mest fånar och har dig. bröja med det igen så kan vi starta en skribentförmedling eller nåt i malmö... vad blir du förresten på din utbildning? 2 dar till Malmöresan och jullov... längtar. När slutar du skolan? kramis

2006-12-19 @ 21:50:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback