Gungiöst

22624-276 Julavslutning

Värsta öset igår, superkul, smilbanden upp. Blev champagne  och sång för DJ Micke, the Mike och Ida som alla fyller år nu i dagarna. Det kom massor med folk. Bandet Vi é Santos var helt över förväntan på scen. Tipsade dem om att de kunde skicka en demo till Groove. I publiken var bland annat Maggan från BIK BOK, det var jättekul att hon kom förbi. Och så var det kul att årets tjej- och herrmiddag fortsatte partajet på Klubb Gung (hade så gärna stannat längre hos Ida). Och så kom två illustratörer, massa IMTO:are och fler goa. Stammisarna Daniel, Erik och Alex var såklart där. Och undrar om inte Annikan också var nära stammisstämpeln. Härligt! Dock ingen representation från Sjudagar fastän de lovat.  

Vi återgick lite till vår första termin ihop då vi spelade electronica och chill-out. Det passade superbra till skumpan och tilltugget. Café del Mar, Air, Café Atlantico och lite Al Green - soft. 

Liten tår i ögat när klockan var 02 och vi packade ihop för sista gången efter att ha dansat till avslutningslåten Redemption song (som dessutom stått på planschen vi haft uppe hela terminen..). Men jag är supernöjd med avslutningen, bandet och hela terminen. Jag och Micke fixade det var gång trots busy kalender.  

Sebbe fortsätter vända plattor nästa termin och det känns tryggt. Namnet lever vidare även om konceptet kanske förändras lite. 

Kolla in vimmlet här under Studentkåren!

Var förresten segt att öppna de gröna imorse. Blev lite mycket champagne inatt och dessutom har en hemsk megaförkylning lyckats bryta ut under natten. Var tvungen att ställa in efterlängtad fika med Erik och besök på Mickes tårtkalas för att vara hemma och nysa. Tråk!

  




Kommentarer
Postat av: Anonym

såg kul ut på vimmelbilderna. känner igen han i hatten. vem är han? har han spelat i något annat band också?

2006-12-08 @ 12:02:56
Postat av: Kolla här

Här hittar du kanske inspiration till nästa projekt du har i kikaren.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback